Moajohanssons

Alla inlägg under februari 2010

Av moa - 13 februari 2010 19:28

Hej.

Idag har jag inte gjort så mycket. Jag var med mamma och pappa  . Vi hade det ganska kul. Men vi var och tittade på en säng åt Maja eftersom att vi har sålt hennes. Men vi hittade ingen som vi gillade. Men vi var ner på stan en sväng också för att jag och pappa ville köpa en alla    dag present åt mamma  . Men sen fickade vi på domus sen åkte vi upp på lillänge mamma och pappa skulle fixa en grej. Sen åkte vi på ''Ixo House''. Sen åkte vi och handlade och sen åkte vi och hämtade Maja hos hennes kompis Klara. Sen åkte vi och köpte pizza till middag och for hem och åt  . Men när vi hade ätit så Gick jag och maja till mitt rum och spela kort. Sen gick jag och tittade lite på tv sen gick jag och satt mig här. Det var igentligen meningen att vi skulle ut och åka skoter idag men som sakt, vi hade en del att göra. Men om det är lika fint väder imorgon så ska vi ut och åka lite skoter. Men snart börjar Melodifestivalen så jag ska snart gå och mysa med familjen framför tv:en men jag ska göra mig i årdning så puss och kram!  .


  

ÄLSKAR ER MAMMA OCH PAPPA!  


Godnatt & Sov så gott!

Av moa - 12 februari 2010 17:20

BECCKiS, klicka på länken för att komma till min blogg!


Är hemma hos mamma en sväng och hälsar på innan jag och min älskling ska åka vidare tills han faster där vi blir i helgen!

Riktigt mysigt måste jag säga att det är att vara hemma ibland, tror resten av familjen tycker det också.

Har suttit och gjort lite smått med Lillasyster's bloggdesign. Gjorde en snabb header till henne också. Blev ju inte så jätte bra, men det får funka för tillfället.

Ska göra en lite mer avancerad och snyggare header senare när jag har mera tid, kanske kan pilla på det i helgen när jag är hos älskling's faster.

Vi ska ju trotts allt dit och jobba, med andra ord tjäna pengar (Y)

Hon behöver hjälp med att ta bort några träd och så, så det fixar vi åt henne! Har köpt med oss en massa godis också, GILLA!

Lillasyster står just nu och skalar potatis, och jag är hungrig! :)

Justja, jag är snart klar med körkortet också.

Tror ni att Moa kommer tjata om skjuts mycket? :P


Kolla gärna in min blogg, och kommentera om det är något ni undrar över. Eller bara vill säga någonting, jag bits inte! :)

Ha det bra! xoxo BECCKiS!

    

Av moa - 12 februari 2010 12:31

Nu har jag JÄTTE tråkigt, Jag tycker att jag hade kunat gå på skolan idag med det tyckte inte mamma. Hon tyckte att jag skulle stanna hemma. För jag är nte helt frisk men imorgon ska jag antagligen åka på stan med familjen och handla lite nya kläder:D Behöver lite nytt i garderoben nu!;P Men på mådga blir det skola igen, kul men ändån inte. Får ju träffa alla kompisarna då iallafall<3 Ska bli kul, men nu när jag har varit hemma en hel vecka så har jag nog halkat efter en hel del så jag måste ta hem och jobba på måndag antar jag. Men nu ska jag äta lite lunch. Tror att det blir nudlar med någon stark köp mat vi köpte från thai - vagnen igår :). Ska bli gott!


puss.



  

Av moa - 12 februari 2010 07:18

HEJ=D

Nu har jag vaknat . Ska väl snart titta på tv=). Men nu sitter jag här i datan och har precis tittat på kissies blogg och shit vad bloggerskor kan dissa varandra! Men jag tycker att kissie kan räkna med att folk har sina spekulationer och att folk kommer att prata om det men var det inte det hon ville?. Visst hon säger att hon gjorde det för sin egen skul, och visst men jag tror att hon ville att man skulle prata om det. Meeen haha, vill aldrig bli som kissie!!! Men puss & kram så syns vi sen(L)

Av moa - 11 februari 2010 15:35

Jag är med i en tävlig som FOKI har ordnat!  

Och jag ska skriva här varför jag vill vinna, så nu gör jag det.


Jag vill vinna för att mina kompisar har alltid haft så finna grejor som tex; SMINK. Det har aldrig jag haft Så nu när jag har chansen att vinna sånt så vill jag ta den.<3. Jag har inte så mycket pengar så jag har råd att köpa fint smink. men om jag vinner så vill jag ha,  http://www.loreal-paris.se/make-up/studio-secrets/high-definition-foundation-gold-ivory-023.aspx


Så snälla FOKI jag vill vinna!(L)


PÖSS!

=)

Av moa - 11 februari 2010 11:55

Hej=)

Tittar just nu på tv.Vill inte bara gå hemma så här! Det är dö trist.Men mamma vill att jag ska stana hemma tills jag i stort sätt är helt frisk.Men det kan ju ta skit länge! Men jag ska kanske få gå på skolan imorgon=D. Jag fattar inte att jag längtar tillbaka till skolan!=O Men nu ska jag gå och fortsätta titta på ''top model 7'', gammla pogram jag vet men det går ju inte något på tv den här tiden på dan! Men pöss pöss<3


Syns sen  

!

Av moa - 11 februari 2010 09:13

GODMORGON!<3


Fick inte gå på skolan idag heller för mamma  

Mår ju forfafarande inte bra...

Men nu ee  jag vaken och sitter och hostar och har ont i hela kroppen!

Men nu ska jag väl försöka få i något i min mage nu så,Syns senare  



  

Av moa - 10 februari 2010 14:32

ÄLSKAR FOKI!<33

 

 

            

Ovido - Quiz & Flashcards