Moajohanssons

Alla inlägg under februari 2010

Av moa - 21 februari 2010 14:25

Nu har jag kommit hem från Rebecca och Fredrik. Har ju som sakt slaggat  där hela helgen:D Var super kul och mysigt men det var super sköt att träffa mamma idag. Får se vart jag slaggar nästa helg om mamma och pappa ska bort. Kanske bli hos Rebecca och Fredrik igen. Men nu ska jag typ plocka upp på rummet och jag tror inte jag kommer skriva något mer idag för jag ska typ mysa med mamma och så<3

 Men ha en trevlig söndags eftermiddag så hörs vi imorgon(L).


PUSS!<3

  

Av moa - 20 februari 2010 17:55

Heello!

Nu sitter jag här vid datan och är ganska tröt. Men vi ska väl snart ut och träffa Tobias och Johanna tror jag. Dom bor ju på hotel Clarion i helgen för att deras lägenhetshus bran igår. Men vi ska väl försöka hitta på någnting att göra ikväll. Fast det MÅSTE vara GRATIS! Har inga pengae:'(  Men nu ska jag titta runt lite på datan så jag skriver väl mera imorgon. Om ni har något tips på något kul man kan hitta på en lördag kväll som är GRATIS så kan ni väl höra av er på sms elr så?<3 Ha det bra och sov så gott!


PUSS!<3

Av moa - 20 februari 2010 09:19

Godmorgon:D

Imorse så vaknade jag upp hos min älskade syster och Fredrik. Vi var ju som sagt på bodaborg igår kväll fast vi var typ bara där i en timma och 45min. Det var inte så kul som vi trode det skulle vara. Men Johanna och Tobias skulle ju igentligen följa med men så vart de ju inte för dom var tvungwn att gå på något möte om branden.. Det var ju inte så kul men vi ska väl försöka hitta på något roligt i dag som kanske inte kostar så mycket.. Jag har typ inga pengar kvar. Men nu ska jag spela på datan så ha en trevlig morgon så ses vi sen<3


PUSS!<3

Av moa - 19 februari 2010 17:06

Nu sitter jag här vid datan hos syrran och hennes pojkvän Fredrik:D Fredriks bror och hans flickvän är okcså här för dom var tvungen att tvätta sin tvätt här för det briner i deras lägenhets hus.. Det var ju lite synd men ikväll så ska vi i ala fall på bodaborg för vi vill inte bara sitta och ruttna här. Ska gå och hjälpa dom med maten nu så jag får mat ikväll.:). Men kanske läger ut bilder från bodaborg imorgon men skriver nog inget mera idag.<3


 

puss!<33

!

Av moa - 18 februari 2010 11:31

Hej!

Nu sitter jag på skolan och dampar på skrivaren i datasalen för att den skriver bara ut grejor om spanien! Och alla tror att det är mitt fel fast det är det fan inte! Men sen när jag kommer hem då hinner jag inte skriva tror jag. HEJDÅ!

Av moa - 16 februari 2010 10:59

Heeeejheeej  

Nu sitter jag på skolan och ska igentligen sitta vid settera men orka det! Men jag sitter och bloggar och vid zonline. Jag ska väl försöka spela lite, Haha   Men idag efter skolan så får jag se vad jag  ska göra om jag ska gå på kören eller om jag ska vara med Mathilda ö eller om jag ska bara vara hemma. Men nu ska jag göra annat så får se om jag bloggar mera när jag sitter här men by  .


                                                  
       




Av moa - 15 februari 2010 16:32

Igår var en ganska bra dag faktiskt! Jag åkte skoter med pappa på dagen sen på kvällen så lagade pappa en UNDERBAR middag som pestog av, Oxfile och Rotfruktgratäng och sallad(L). Var SUPER gott iallafall. Men sen åt vi glass till efterrätt. Sen titta vi på tv ett bra tag sen gick jag och la mig och smsa ;P . Men idag var jag på skolan och vi hade bytt platseri klassrummet så jag vart TOTALT förvirad. Men sen var dagen nog den bästa på hela året. Men nu sitter jag ocg väntar på min älskade mamma så vi kan laga lite mat. Jag skulle inte vara något utan min mamma! Hon hjälper mig när det går svårt. Vi är bästa vänner och kan prata om nästa allt. Jag älskar henne som ingen annan!!! Men nu ska jag plocka lite kyckling så det blir någon mat på bordet idag :D .

Puss!


        

Av moa - 14 februari 2010 09:42

Glad alla    dag!


Idag så ska jag antagligen åka skoter  . Kul kul. Men nu sitter jag här vid datan och vill ha frukost för jag är jätte hungrig! Men imorse fick jag en present av mamma och pappa, det var ett halsban som ee grymt fint som ee svart! Maja fick ett silvrigt lite mindre hjärta  . Men jag ee ganska tröt idag. Men imorgon så får jag äntligen gå på skolan!.. Det är ju jätte drygt att gå hemma hela dagarna. Men snart så ska jag gå och äta fukost så puss!


     

Ovido - Quiz & Flashcards